Fibromassage

Mensen met fibromyalgie kunnen veel baat hebben bij fibromassage. Voor deze weke delen reuma is geen genezing mogelijk, maar wel verlichting van de klachten. Hierdoor kunt u weer beter functioneren omdat er minder pijn is, u er ook beter door kunt gaan slapen en u uw gewoon beter voelt. Fibromassage neemt niet de oorzaak weg, maar zorgt voor een betere kwaliteit van leven wanneer u veel last hebt van uw klachten.
Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd en kan mensen erg beperken door pijnklachten, vermoeidheid en nog vele andere klachten. U kunt het niet genezen, maar met fibromassage kunt u een hoop ongemak wegnemen. Door dat de spieren losgemaakt worden, hebt u minder last van verklevingen en dus minder pijn. U beweegt hierdoor beter, waardoor u uw helemaal wat beter gaat voelen. Ook wordt door de fibromassage de bloedsomloop gestimuleerd. Dit bevordert het herstelproces van het aangedane weefsel en geeft een aanzienlijke verlichting van de klachten. De afvoerstoffen worden zo ook beter afgevoerd en dit heeft ook een positieve werking op uw spijsverteringsstelsel, uw hele bewegingsapparaat en u energie. Daardoor gaat u beter slapen, bent u minder moe en voelt u uw fitter.

Slapen

Mensen met weke delen reuma slapen vaak slechter. Dat is logisch wanneer u veel last hebt van pijn en stijfheid. Ook hierbij kan fibromassage behulpzaam zijn. Vooral wanneer u de massage later op de dag laat doen, is uw lijf meer ontspannen en zal het slapen ook beter gaan. Uw lichaam komt meer tot rust en doordat uw spieren en de pijnlijke weefsels beter doorbloed zijn, kan het herstelproces ook in de nacht beter zijn werk doen. U staat dan uit geruster op en kunt de nieuwe dag ook beter aan. Zo komt u makkelijker uit die neerwaartse spiraal. Zo kan fibromyalgie massage u helpen deze nare aandoening toch draaglijk te maken voor u. Uw kwaliteit van leven wordt beter en u hebt weer meer energie en plezier in de dingen die u doet. U kunt uw werk en andere bezigheden beter uitvoeren. Hierdoor krijgt uw hele lichaam en geest een goede boost.

Chat openen
Afspraak maken?
Wat kan ik voor je betekenen? Hoor graag van je. Groeten Debora