Huisregels

 1. Hygiëne staat hoog aangeschreven. Er wordt verwacht dat u vlak voor de massage hebt gedoucht. Dat is niet alleen voor mij prettiger om te werken, maar ook voor uzelf om de behandeling te ondergaan.
 2. Nox Massagetherapie behoudt zich het recht om een cliënt te weigeren indien deze niet voldoet aan een goede hygiëne.
 3. Voorafgaand uw eerste behandeling krijgt een intakeformulier toegestuurd met betrekking tot uw gezondheid.
 4. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist dient u tijdens het intakegesprek mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling worden gestaakt en kan u doorverwezen worden naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt. Bent u al onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, dan kan ik u vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.
 5. U dient ongeveer 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kan de massagebehandeling op tijd starten en kunnen afspraken na u ook op tijd beginnen.
 6. Nox Massagetherapie is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.
 7. Al uw persoonlijke en medische gegevens zullen nooit verstrekt worden aan derden, zonder uw schriftelijke toestemming.
 8. U kunt uw afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor de gereserveerde tijd. Uiteraard wordt het op prijs gesteld als u uw reservering ruim van te voren annuleert i.v.m. de planning. Wilt u de afspraak binnen 24 uur voor de gereserveerde tijd nog afbellen, verzetten of komt u niet op de afspraak, dan worden de kosten van de gemaakte afspraak in rekening gebracht.
 9. Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling.
 10. Elke behandeling dient na afloop betaalt te worden.
 11. Er worden uitsluitend therapeutische massages gegeven.

Contact 

Nox Massagetherapie
Doetseweg 6d
3381 KG Giessenburg
06-23528331
info@noxmassagetherapie.nl
 

Ik werk alleen op afspraak

Disclaimer

Chat openen
Afspraak maken?
Wat kan ik voor je betekenen? Hoor graag van je. Groeten Debora